Sejrygg, majrova & persiljeskum

tisdag 19 augusti 2014@17:43


Idag hamnade vi på lunch på Hotel Pigalle, ett urmysigt place mitt inne i Göteborg.


Det fanns mängder med små fina detaljer så jag nästan höll på att dö en smula, titta bara på mönstret på vattenglaset eller den vackra skålen som salladen serverades i, mycket smakfullt.


Vi valde den halstrade sejryggen med kål, majrova och persiljeskum, så himla gott. Vi skrattade gott åt våra kontraster som blir så påtagliga, ena veckan är det pizza på ett strandhak på Mallorca, andra veckan är det korvstroganoff tillsammans med barnen och andra dagar är det mer businesslunch tillsammans på tu man hand mellan jobben.


Efter maten serverades det kaffe vid bordet, I like alot!


På vägen ut från lunchen passerade vi hotellets reception, känslan var som att kliva in i ett franskt hjärta, färgerna, formerna, så elegant.


Kramar från oss i Göteborg

3 kommentarer:

  1. Men ååååhhhh så mysigt att kunna stråla samman på lunchen! Verkar vara ett cosy ställe också.
    Kram Petra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är få förunnat. Vi älskar det!
      Kramen

      Radera
  2. Mysigt! Var ligger detta? Borde kanske besöka det till jul...

    Kram

    SvaraRadera